om oss

VERO MODA grundades 1987 och var det första modemärket i BESTSELLER-gruppen. Från många års erfarenhet på toppen av modebranschen är vi experter på att förstå modetrender och översätta dem till det mest relevanta modet för dig. 

 Som kund i vår butik är du det viktigaste för vår verksamhet och vi vill se till att vi alltid lever upp till dina förväntningar. Detta gör vi genom att ständigt förbättra våra detaljhandelskoncept så att vi också i framtiden kan fortsätta att göra de senaste trenderna tillgängliga för dig direkt i din lokala butik, precis när du behöver det. 

Vår fysiska butik är öppen varje vardag mellan kl 10:00-18:00 samt lördag 10:00-15:00, men mode sover aldrig och vi tror att våra sociala medieplattformar är en central kontaktpunkt för många av våra kunder. 

Därför kan du också handla alla produkter du hittar i butiken och allt du ser på vår lokala Instagram och Facebook-profil direkt från vår lokala webbshop 24-7. 

 

Oavsett om du väljer att handla hemifrån eller i butiken är vi alltid redo att hjälpa dig.  

Tack för att du handlar lokalt.  

 

Ditt VERO MODA-team i Lidköping

Butikschef

Mariette

Mariette är ansvarig för vår personal. Hon är våran mest erfarna & har varit inom branschen i flera år.
Både personal och kunder får ta del av hennes härliga energi och kunskap.

Mariette är 170 cm lång & bär storlek S

Butik

EBBA

Ebba är ansvarig över sociala medier och webbshop. Hon finns i butiken för att hjälpa er kunder att hitta det rätta plagget till rätt tillfälle.

Ebba är 160cm lång & bär storlek XS